Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Thursday, May 9, 2013

SI CANTIK, SI HENSEM

PROMOTION PROMOTION PROMOTION !!!





MOTHERS DAY SPECIAL...PRIDE BE A MOTHER...JUST FOR U..
JUMAAT - AHAD (10-12/5/2013)
UTK PAYMENT BERMULA 10.30 PAGI (JUMAAT) - 12 MALAM (AHAD)

MAIXARA SLIMLOOK + 5 FREEGIFT = RM 89
FERWHITE + 5 FREEGIFT = RM 95 SM/RM 100 SS
AURAWHITE + 15 FREEGIFT (PAKEJ A)= RM 140 SM/ RM145 SS 


AURAWHITE + 5 FREEGIFT (PAKEJ B) = RM 125
FELLINA LOTION + 5 FREEGIFT = RM 75

BEDAK ARAB 50G : RM50 SM/ RM55 SS (RUSSET, CHERRY PINK , ROSHELLE)
NATURAL BAMBOO = RM 40 SM / RM 45 SS
MYRACLES BEAUTY + 5 FREEGIFT = RM150
ACNE MIRACLE GLUTATHIONE + COLLAGEN MASK = RM45 SM / RM50 SS


ADHA SKINCARE + SERUM = RM 115 

oh yer! aku dapat tau mengenai aurawhite yang berhalogram and tidak. Aku pon takut sebab, nak bagi orang makan. Jadi aku da tanya peniaga peniaga aurawhite yang active and aku bertanya kpd blogger sepet. Mereka semua kata tak tahu mengenai hal ni, kerana hq takde bagitahu ape-ape. Kemungkinan, ini packaging yang sangat latest. mungkin dorang stok sekali halogram. So, dont worry. jika korang ada beli yang tiada halogram ok..  masih ori. 


YUMYUMMMMM~ aku pon minum aurawhite, jom la minum. tertarik dengan customer2 yang beli..

Dan, adha skincare aku dalam kotak yer.. bukan dalam beg plastik.. sama jer.


WHATSAPP/MSJ = 0175014912

BOLEH REFERS PAGE AKU, BELLONISTA BEAUTY
Post a Comment