Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Tuesday, February 9, 2016

dnars skincare

Dnars Skin Care Murah Dan Original

Kami menjual Dnars Skincare Dari Hq dengan packaging baru

Beli tanpa was - was dari kami 



Set Pencerahan Dalam 7 hari

100 % di jamin berkesan

100 % lulus KKM


Kenali Kulit wajah anda dahulu ??

Entry kali ni just nak share sket jnis2 kulit...wlaupun mgkin xberapa complete pnerangan...mungkin dpt membantu serba sedikit anda mngenali jenis kulit anda & produk dnars skincare yang mana patut anda pilih....sbb hanya anda yang mengenali kulit anda sendiri..



1. Kulit Jerawat & Terlalu Berminyak
- Jenis kulit ni mmg sgt2 heavy & memerlukan produk yang benar2 membantu merawat masalah.

Produk yg perlu digunakan:
*Set Sensitif Dnars
*Toner treatment

cadangan untuk kulit jerawat/bminyak:
1) trial Set Sensitif Dnars RM59.90 RM55
2) toner treatment RM21.90 RM20
total 
RM75 + FREE POS SEMENANJUNG

** Toner colagen & foundation tidak dibenarkan.



2. Kulit Jeragat
- Jeragat berlaku akibat penuaan & perubahan hormon. Boleh dielakkan dengan pencegahan awal @ pemakanan suppliment.

produk yang perlu digunakan:
* Set Normal /Jeragat Dnars
* Toner Treatment
* Kunyet Cream (tumeric cream)

cadangan untuk jeragat
1) trial Set Sensitif Dnars RM59.90 RM55
2) toner treatment RM21.90 RM20
3) Kunyet Cream (tumeric cream) rm26.90 RM25
total RM100 + FREE POS SEMENANJUNG

3. Kulit Berminyak
- Kulit berminyak adalah kulit yang berpotensi tumbuh jerawat jika salah makan or salah produk kosmetik

Produk yg perlu digunakan:
* Set Normal Dnars
*Toner treatment

cadangan untuk kulit Berminyak:
1) Set Normal Dnars RM59.90 RM55
2) toner treatment RM21.90 RM20
total 
RM75 + FREE POS SEMENANJUNG

** Boleh menggunakan krim kuning & foundation jika perlu.


4. Kulit Kering
- Mungkin terdapat jerawat jenis pasir, kulit kasar & mudah mengelupas dengan pengunaan produk.

produk yang perlu digunakan:
* Set Normal /Jeragat Dnars
* Toner Colagen
* Kunyet Cream (tumeric cream)
* Foundation (pilihan)

cadangan untuk kering
1) Set Normal /Jeragat Dnars RM59.90 RM55
2) Toner Colagen RM27.90 RM25
3) Kunyet Cream (tumeric cream) rm26.90 RM25
total RM105 + FREE POS SEMENANJUNG


5. Kulit Normal
- Kulit jenis ni biasanya menganggap kulit mereka tiada masalah. Namun jika dirawat & dijaga dengan produk yang bagus, kulit boleh menjadi lebih cantik & glowing.

produk yang perlu digunakan:
* Set Normal /Jeragat Dnars
* Toner Colagen
* Kunyet Cream (tumeric cream)
* Foundation (pilihan)

cadangan untuk normal
1) Set Normal /Jeragat Dnars RM59.90 RM55
2) Toner Colagen RM27.90 RM25
3) Kunyet Cream (tumeric cream) rm26.90 RM25
total RM105 + FREE POS SEMENANJUNG


6. Kulit Kombinasi
- Kulit jenis ini kering dipipi & berminyak disekitar dahi serta hidung. Boleh menggunakan set yang sama seperti kulit normal.
- Kulit jenis ni juga mgkin ada jerawat sebji dua tu...no problm... jerawat mmg normal bg semua org..cuma tahap je berbeza2....

produk yang perlu digunakan:
* Set Normal /Jeragat Dnars
* Toner Colagen
* Kunyet Cream (tumeric cream)
* Foundation (pilihan)

cadangan untuk kombinasi
1) Set Normal /Jeragat Dnars RM59.90 RM55
2) Toner Colagen RM27.90 RM25
3) Kunyet Cream (tumeric cream) rm26.90 RM25
total RM105 + FREE POS SEMENANJUNG


7. Kulit sihat, cantik & berseri
- Ni xyah pkai dah kot..hehe..kekalkan shja dengan produk sedia ada yg sedang digunakan...



Dnars mempunyai 2 jenis set :

Set Normal (jeragat)
Set Sensitif (jerawat / berminyak)

Anda masih Xtau nk guna set normal ke set sensitif ?


-- set normal--
 ✔️ kulit hanya berminyak di zon t shj

 ✔️ ada mslh jerawat..tp bukan jerawat serius...skali naik sebijik dua (kena guna toner treatment 


 ✔️ ada masalah kulit kusam,tona x sekata (elok amik toner collagen + tumeric cream)



 ✔️ ada masalah jeragat (elok amik toner treatment + tumeric cream)


-- set sensitif/berminyak--

 ✔️ kulit sgt berminyak seluruh muka


✔️  masalah jerawat serius..merah2 dan bernanah



✔️ set sensitf + perlu di ambil bersama toner treatment



ok dah setel part nk pilih set...jom kita tgk mcm mana cara nk pilih item tambahan dnars...saya cuba huraikan dgn cara yg paling simple ye...



1) SET JERAWAT + TONER TREATMENT SAHAJA

-kulit muka sangat berminyak
- jerawat serius dan sentiasa tumbuh
-maksudnya mcm ni..hari2 sntiasa ada je jerawat baru..

* saya xgalakkan penggunaan krim kuneng sbb krim kuneng boleh menyuburkan lagi jerawat..

2) SET JERAWAT + TONER TREATMENT + TUMERIC CREAM

- kulit muka sgt berminyak
- ada msalah jerawat tapi jerawat tidak kerap tumbuh..sekali sekala
- boleh guna krim kuneng...kita rawat jerawat dan rawat parut jerawat sekali gus


3) SET NORMAL,TONER COLAGEN , TUMERIC CREAM

- utk kulit yg hanya berminyak di zon T sahaja/kulit kering
- mempunyai masalah kulit kusam,tona xsekata,kulit kurang cerah
- ada masalah jeragat yg xserius...(jeragat baru nk naik,jeragat nipis2)


4) SET NORMAL,TONER TREATMENT ,KRIM KUNENG

- utk kulit yg ada masalah jeragat serius dan jerawat..(ada jerawat tapi kulit hanya berminyak di Zon T shj) 

- penggunaan toner treatment sbb toner treatment ni kuat sikit kesan dia.

***no 1,2,3,4 juga boleh menggunakan foundation.

5) Klu sy nk complete set,sy nk tambah Flawless @ Silky foundation?

Gold Foundation = utk kulit normal sahaja...sesuai utk kulit sawo matang sbb kaler dia xcerah sgt,

Silky Foundation = utk semua jenis kulit...yg ni klu kulit berminyak pn boleh pakai..klu kulit normal pn boleh pakai...sbb dia universal.heheh.kaler dia cerah sikit dari gold.

# foundation dnars sgt best sbb tekstur mudah meresap dlm kulit.confirm,klu pakai...mmg xkn bercapuk2..hehe(betul ke perkataan itu?


6) Dnars juga ada UV Cream dan Kuneng Colagen .Apakah itu?

UV CREAM ialah krim pelembut yg insyaAllah mampu merawat kulit yg sgt kering...guna sblm kita apply day cream.sangat dicadangkan utk mereka yg mgalami jeragat serius..

KUNENG COLAGEN ialah krim yg lebih kurang mcm krim kuneng..cuma beza dia...harga dia mahal sikit..rm36.90..hehehehhe..mestilah...sbb kesan dia lebih power...khasiat krim kuneng pastu dicampur lagi dgn colagen.heheheh.
tekstur dia kurang melekit berbanding krim kuneng..dan sgt berkesan utk masalah jeragat serius juga,


Senarai Harga Produk

1) Trial set normal/jeragat atau jerawat/bminyak RM59.90

2) Toner treatment RM21.90

3) Toner collagen RM27.90

4) Flawless Foundation RM39.90

5) Silky Gold Foundation RM39.90

6) Tumeric Cream (Krim Kunyet) RM26.90

7) Sabun Pemutih badan RM19.90

8) Night Cream 6g (Normal/Jeragat) (kecil) RM26.90

9) Night Cream (Normal/Jeragat) (besar) RM69.90

10) Day Cream (Normal/Jeragat) (kecil) RM26.90

11) Day Cream (Normal/Jeragat) (besar) RM69.90

12) Night Cream ( Berminyak / Berjerawat ) (kecil) RM26.90

13) Night Cream ( Berminyak / Berjerawat ) (besar) RM69.90

14 )Day Cream ( Berminyak / Berjerawat ) (kecil) RM26.90

15) Day Cream ( Berminyak / Berjerawat ) (Besar ) RM69.90

16) Sabun Beras RM13.90

17) Sabun Collagen RM13.90

22) Glowing foundation RM46.90

nak harga diskaun ??? sms / whatsupp 0175014912



DNARS SET ASAS NORMAL/JERAGAT
Item : 
1. Sabun susu beras
2. Sabun Kolagen
3. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
4. NAR Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 


DNARS SET ASAS SENSITIF 
Item : 
1. Sabun susu beras (2 unit)
2. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
3. NAR Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 

DNARS TONER COLAGEN (60ml)

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit

RM 27.90


DNARS TONER TREATMENT (30ml)

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.

RM 21.90




DNARS NAR CREAM (NIGHT CREAM) 
~ normal
~ sensitif
-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

TIPS DAN INFO untuk sayang2 semua pengguna DNARS..
" kepada pengguna2 yang sudah lama menggunakn produk DNARS dan telah mendapat kulit yg gebus gebas dah anda dinasihat kan supaya memakai NAR CREAM (NORMAL & SENSITIF)selang 3hari sekali sudah memadai untuk kulit anda ye... Tak perlu dah pakai tiap2 malam ok."


DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15
~ normal
~ sensitif

-Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)



TUMERIC CREAM (KRIM KU-NENG) 6g

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)




DNARS FLAWLESS FOUNDATION (SPF 40) 

Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.

RM 39.90


DNARS SABUN MUKA KOLAGEN
SABUN MUKA KOLAGEN

- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah.

RM 13.90



DNARS SABUN MUKA BERAS
SABUN MUKA BERAS

Membersih & melembutkan kulit wajah, menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.

RM 13.90


DNARS WHITENING BODY SOAP
WHITENING BODY SOAP
MILK-COLLAGEN-Q10-WHITE

Rahsia kecantikan kulit badan & wajah petua warisan nenek moyang yang diformulasikan dari 100% bahan tradisional/asli.

-Menghilangkan parut-parut halus, parut demam campak.
-Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam diketiak, siku, celah peha dan kawasan pelipatan.
-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kering dan gatal-gatal.
-Memulih, melembap, mencerah & menjadikan kulit lebih tegang & muda tanpa pengelupasan.
-Menghilangkan bau badan.
-Badan tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh.
-Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit & resdung.

RM 19.90




GLOWING FOUNDATION (cc cream) SPF 50 

KELEBIHAN : 

~Tahan sehingga 10jam

~Tidak berminyak @ melekit
~Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
~Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
~tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
~Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
~wajah akan nampak glowing & natural

RM45.90 / RM 49.90

Soalan Berkaitan Glowing Foundation

1) Sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif tak?

Untuk kulit sensitif juga sesuai menggunakan Glowing Foundation

2) Jika guna Glowing Foundation kulit akan mudah berminyak serta comot tak?

Glowing Foundation tidak akan menyebabkan kulit wajah berminyak serta comot

3) Lelaki boleh guna Glowing Foundation ini

Lelaki juga sesuai menggunakan produk ini

4) Berapa lama boleh tahan jika guna Glowing Foundation ini?

Boleh bertahan sehingga 10 jam



Testimoni Glowing Foundation Dnars







KIRI-makeup tebal utk keluar WHI~TV3.....
KANAN-day cream + glowing foundation + baby johson powder & lisptik... Sy suka yg kanan sbb membuatkan wajah kita nampak lbh natural ,, x yah make-up tebal,, buat rimas dan tersumbat pori pori wajah je nti n akhirnya keluar jerawat.... ::))





DNARS PUTERI DARA HYGIENE 
Meletopppp awak, cos selain dr mbantu mbersihkan , membasmi kuman, mbantu atasi masalah keputihan, merapatkan vagina, ia juga dpt mbantu memutihkan peha & sekitarnya... WANITA AKAN LEBIH YAKIN DAN SELESA dengannya... 

RM 28.90/RM 30.90 (160ml)...



Cara penggunaan..

KULIT JERAWAT/ BERMINYAK

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or krim malam
(selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)


KULIT JERAGAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


KULIT NORMAL

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder (pilihan sahaja)

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen (dgn kapas)
3. apply magic night krim @  tumeric cream (selang malam)

**Toner colagen (jika mempunyai liang pori besar, klau takde msalah tu xperlu pakai)



Testimoni D nars Skincare














SOALAN : 

Ye ke produk ni ok? gelupas tak? 

sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas. 

Macam mana sy nk pakai g ofis nanti. 

JAWAPAN : 

Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi... 

TAPI... 

sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas. 

SOALAN : 

Produk ni dari mana ye ? Produk indon ke? 
ke dr Thailand? 

sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu.. 

JAWAPAN : 

Produk ni dari Kelantan...pengasasnyadh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam.. 

Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 

SOALAN : 
Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak? 

JAWAPAN : 
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM) 

SOALAN : 

Produk ni ada KKM tak? Halal ke? 

JAWAPAN : 

Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars.. 

NOT110901141K 
NOT111001084K 
NOT110904761K 
TONER COLLAGEN - NOT11090476 
TONER TREATMENT - NOT 120403479K 

i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen) 


SOALAN : 

Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare? 

JAWAPAN : 

Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 



KENALI DNARS SKINCARE - 

1- Adakah Produk DNARS SKINCARE ini mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ?

Jawapan: Ya. Produk DNARS SKINCARE ini mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan setiap nombor sirinya telah dicetak di kotak dan bekas DNARS SKINCARE.

2- Adakah Produk DNARS SKINCARE ini Halal? 

Jawapan: Produk DNARS SKINCARE adalah 100% halal kerana bahan-bahan dalam DNARS SKINCARE adalah 100% dari alam semula jadi...Tiada campuran bahan lemak haiwan atau seumpama dengannya.

3 - Dimanakah Produk DNARS SKINCARE diperbuat? 

Jawapan: Produk DNARS SKINCARE adalah barangan buatan MALAYSIA. Ianya diperbuat di Malaysia. Berasal dari Malaysia (bukan produk yang dibawa masuk ke Malaysia & di rebranding / repacking) 

4 - Adakah produk DNARS SKINCARE ini memberikan kesan pengelupasan apabila menggunakannya?

Jawapan: Produk DNARS SKINCARE amat memberi kepuasan kepada pengguna untuk kelihatan cerah berseri tanpa ada proses pengelupasan yang menyakitkan.Ia juga tidak berlaku kepada semua kerana ia akan berlaku bergantung berapa banyaknya sel kulit mati pada seseorang individu.. 

5 - Adakah wanita hamil boleh menggunakannya? 

Jawapan: Ya boleh kecuali TONER TREATMENT jika kandungan 5 bulan keatas baru bole guna...

6 - Adakah ianya sesuai digunakan oleh lelaki? 

Jawapan: Produk DNARS SKINCARE sesuai digunakan oleh setiap lapisan masyarakat, tidak mengira usia dan jantina termasuk lelaki...Testimoni lelaki pun kami sudah ada... 

7- Berapa lamakah tempoh masa yang diperlukan oleh kulit saya sekiranya saya ingin bertukar produk kepada produk DNARS SKINCARE ini? 

Jawapan: Ianya bergantung kepada keputusan pengguna sama ada ingin bertukar terus daripada produk lama kepada produk DNARS SKINCARE memandangkan produk DNARS SKINCARE ini tiada proses pengelupasan bergantung kepada individu. 

8- Adakah produk DNARS SKINCARE boleh hilangkan jerawat? 

Jawapan: Ya BOLEH DNARS SKINCARE boleh menghilangkan jerawat & bekas-bekas jerawat. Tetapi, bagi yang mengalami masalah jerawat yang teruk, pakai DNARS SKINCARE secara konsisten untuk kesan yang maksima. Lain-lain punca seperti stress atau period boleh juga menyebabkan jerawat. DNARS SKINCARE dalah produk untuk kecantikan luaran sahaja. Pengguna dinasihatkan mengambil supliment tambahan untuk dalaman.. 

9 - Berapa lamakah kesan yang bakal diperolehi oleh pengguna setelah menggunakan produk DNARS SKINCARE? 

Jawapan: Ianya bergantung kepada setiap jenis kulit dan hormon pengguna. Ada pengguna yang memperolehi kesannya seawal 5-7 hari.Hasil maksimum perawatan biasanya seawal 7 hari dan paling lambat 1 bulan dan bergantung kepada jenis kulit,namun effec cerah dari pemakaian produk DNARS SKINCARE boleh dilihat pada minggu pertama @ kedua pemakaian.Namun Bergantung juga kepada cara penggunaan sama ada konsisten atau tidak. 

10 - Mengapa ada rasa gatal, pedih @ merah masa mula-mula menggunakan produk DNARS SKINCARE ? Adakah ini normal ? 

Jawapan: Rasa gatal pedih @ merah, tidak akan terasa oleh semua pengguna. Pada kebiasaannya rasa gatal akan terasa pada pengguna yang mempunyai kulit yang nipis atau sering bertukar-tukar produk kecantikan. Ini kerana bahan kimia produk yang digunakan terdahulu akan tersimpan di bawah epedermis kulit. Ketika pemakaian DNARS SKINCARE produk akan bertindakbalas dengan bahan kimia tersebut dan inilah yang menyebabkan kegatalan @ merenyam.Ada juga pengguna yang akan mendapati kulit muka akan keluar ruam-ruam halus, namun disaran meneruskan penggunaan produK DNARS SKINCARE In shaa ALLAH akan nampak perubahan. 

11 - Bolehkah saya bermekap jika memakai Foundation? 

Jawapan: Boleh jika mahu Foundation boleh dipakai di bawah lapisan foundation yg anda suka. Ini adalah kerana tekstur foundation tidak tebal dan disapu tipis.kebanyakan testi suka nampak natural beauty.. 

12 - Adakah produk DNARS SKINCARE menggunakan bahan2 kimia yg terlarang ? 

Jawapan: Tidak. DNARS SKINCARE dirumus menggunakan Tumbuhan Terpilih dan sama sekali tidak menggunakan MERCURI atau HYDROQINOIN. 

13 - Adakah perlu penggunaan berterusan? 

Jawapan: Terpulang kepada pengguna. Tetapi disaran untuk terus menggunakan produk DNARS SKINCARE kerana kulit muka kita mungkin akan kembali kepada warna asal dan tanpa penggunaan produk DNARS SKINCARE , besar kemungkinan sel mati akan kembali menempel pada kulit yang akan menyebabkan kulit menjadi kusam serta bermasalah...pokok bunga klu dijaga siram letak baja pasti segar,cantik cuba dibiarkan pasti ia layu dan tidak menarik... 


WHATSAPP +60175014912
WHATSAPP +60175014912
WHATSAPP +60175014912
Post a Comment