Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Monday, May 20, 2013

PERBEZAAN AURAWHITE DAN FERWHITE




ramai customer tanya aku, antara aurawhite and ferwhite mana lagi effective. huaaaaa~ tak dapat iollsss jawab tauuuu.. 



ini maklumat yang aku rasa dapat membantu korang untuk pilih yang mana satu sesuai untuk kulit uolls.

HARGA (yang aku jual)

Harga Aurawhite RM140 sm/ rm 150 ss , manakala Fer'White rm95 sm/ rm 105 ss....perbezaan harga tidak melambangkan apa-apa sebab produk ini mempunyai kelebihan yang tersendiri....sekiranya kocet penuh boleh la beli Aura White, tapi sekiranya 
kocet nipis so jangan sedih sebab uolls mampu memilikinya...iaitu Fer'white


AURA WHITE
~900000mg!!! bukan PURE Collagen...
(mix bahan :♥ Kolagen ikan talapia+GLUTA + VITAMIN C + HYALURONIC 
ACID dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberry,maquiberry,papaya,sarang burung,astaxanthin,pineback+ 5 STEMCELL tomato,roselle,apple, 
snow lotus dan rasberry ♥
~permulaan 2 scoop(pagi n mlm)
~Tahan 1-2 bulan

KEBAIKKAN
*boleh memutihkan kulit secepatnya dalam masa 2 minggu
*formula dari teknologi jepun dengan 3 stem sel
*memulihkan kulit muka dan mengekalkan keremajaan
*mengatasi masalah rekahan kulit, rambut yang rosak dan kuku
* amat berkesan utk GEBU DAN PUTIH



FER'WHITE
~500000mg!!.Bukan Pure Collagen...
(mix bhn- Kolagen Ikan talapaia, L gluthathione,acaiberry, ekstrak 
mangosteen, vitamin a, b, c, d, e, dan k, hyarulonic acid, L -carnitine,
 l taurine, folic asid, protein, dextrose,.....dan yg paling mahal epal 
stem cell +grape seed ekstrak
~minum permulaan 1/2 scoop pagi n 1/2 scoop mlm)
~thn 1-2 bulan(perisa strawberry)


KEBAIKKAN
FER'WHITE mampu menjadikan kulit lebih cerah, licin & 
awet muda 
serta meninggikn kadar metabolisme & berkeupayaan menurunkn 
berat badan kerana mengandungi Acai Berry yg terkenal dgn anti-oksidan
 yg tinggi.
BERKESAN UTK HILANGKAN PARUT

FER'WHITE mengandungi agen pencerahan iaitu Glutathione & vitamin2
 yg perlu untuk mengaktifkn peranan Glutathione dlm proses penyerapan untuk 
memberi hasil yg terbaik.
FER'WHITE mempunyai kelulusan KKM & terbukti selamat untuk pengambilan.



Secara Umumnya dari segi packaging dua2 bagus,  manakala dari segi serbuk AURAWHITE 
nampak lagi halus kisarannya berbanding FERWHITE, bila kita goncang boleh nampak 
ferwhite masih ade yg berbiji2 manakala AURAWHITE hancur terus



Jadi ini perbezaan yang dapat diberikan.. jika tanya aku minum ape, aku try aurawhite. ferwhite ak tak pernah try. Jangan lah suruh aku try 2 2.. hahaha.. nanti putih giler ak, kesian kak hanez. tak pepasei aku kena jd duta AW. hikhikhik!

btw, 
aku menjual AW dengan harga rm 140 percuma 7 free gift. 

free postage.

NAK AURAWHITE SAHAJA? Tak nak freegift ni, boleh.. 


sila whatsapp / msj aku 0175014912
like page BELLONISTA BEAUTY

Post a Comment