Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Wednesday, May 8, 2013

ADHA SKINCARE DAN AURAWHITE

OK! hye semua. 
aku macam terkejar-kejar sekarang ni. Buat itu tak kena, buat ini tak kena. Masa macam suntuk sangat da. Minggu depan aku ade hari yang penting, Jadi mungkin aku kena tutup kedai pada hari rabu dan akan bukak balik, kemudian tutup balik, bukak balik, tutup balik lastly 4/6/2013 terus bukak. HIKHIK!

Ini kerana pada
17/5/2013- kenduri doa selamat 
18/5/2013- abang aku nikah
26/5/2013- kenduri sebelah kakak ipar
2/6/2013- kenduri belah aku pula

uihhh~ sebulan persiapan abang aku kahwen. HAHAH!

jadi aku akan tutup kedai pada 16/5/2012
bukak semula pada 19/5/2013, penghantaran order dari 16/5--19/5 akan diposkan pada 20/5/2013

20/5/2013--24/5/2013 bukak seperti biasa.

tutup semula pada 31/5/2013--3/6/2013. sebarang order akan di pos pada 4/6/2013

paham  tak?
sorryyy~ sebulan kenduri ..


berbalik pada tajuk tadi.
aku miliki 2 pakej untuk aurawhite sebenarnyer. 


PAKEJ A.
rm140 sm / rm145 ss

aurawhite
FREE GIFT 
[+] PERCUMA 1pc Shaker!
[+] PERCUMA 1pc 3D Mask!
[+] PERCUMA 3 pc Collagen Eye Mask!
[+] PERCUMA 3 pc Sheseido White Mask!
[+] PERCUMA 3 pc Sheseido Black Mask!
[+] PERCUMA 3 pc Detox Gold Slimming !
[+] PERCUMA 1 pc Eyeliner MAC!
[+] PERCUMA Delivery By Poslaju!


PAKEJ B
rm 125 sm/ss
aurawhite
PERCUMA 1pc Shaker!
PERCUMA MASK
PERCUMA SHISEIDO MASK
PERCUMA EYE MASK

 2 supplier, jadi lain harga.


ADHA SKINCARE.
 aku mintak maaf pada customer yang mendapat barang lambat. 
Jadi untuk mengelak kelewatan ni, aku bukak untuk pre order. Kenapa tak ready stok? sebab aku baru bukak bisnes maka aku taknak pegang barang. Jadi aku akan make sure jugak barang yang korang order selamat sampai. Harga adhaskincare aku letak murah, bukan sebab palsu. Tapi kerana mendapat supplier yang bagus, syarikat yang boleh di percayai. Kenapa lambat? bukan sebab masalah tak ade barang, bukan sebab masalah pej pos.. cume mslh dy procedure untuk syarikat tuh makan masa selepas kita bank in 2 hari, jika mereka tak bz.
Jadi aku open untuk preorder. 

SENARAI LOOSE 
SERUM VITC DAN E COLLAGEN= RM 55
DAY CREAM= RM 40
NIGHT CREAM= RM 40
SABUN SAIZ BESAR= RM 25

SATU SET + SERUM = RM 125
INCLUDED POSTAGE

WHATSAPP/MESEJ 0175014912
Post a Comment