Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Tuesday, May 21, 2013

17/5/2013

hye2 *lambailambai tangan

ari tuh aku ade kata kan jumaat 17/5/2013 family ak akan adakan kenduri doa selamat abang akad nikah kan? alhamdulillah kenduri tuh selamat berjalan lancar beserta kan majlis pertunangan aku. KIHKIH! alang alang abang buat kendui doa selamat die nak nikah, ak join la kenduri pertunangan aku. Tapi kenduri duet abang. Majlis ak selamat majlis abang akad nikah pon alhamdulillah. 

btw, aku nak ucap thx kat semua semua org yang rai kan majlis ak, and terutama kat family ak. Cz phm keadaan ak yang Tak bekerja. Tapi tak de lah ak sampai tak de keluar duet kan.. Ada lah keluar. sikit2. THX THX THX! 

1) kenduri - abang sponsor
2) border lace- Hulk sponsor
3) kambing- ayah sponsor
4) kitkat- cikgu rubita sponsor (mak nana)
5) velvet cake- wanteh sponsor
6) baju melayu- ibu sponsor
7) kain pelikat- ayah sponsor
8) alquran- aku beli
9) sejadah- aku beli
10) upah jahit baju tunang- ibu sponsor
11) pulut- cik atom
12) buah- abg sponsor

HAHAHA! aku beli 2 barang jer and kotakkotak hantaran ak sediakan.


baju tunang ak patut kaler pink, tapi sbb tukang jahit tak boleh jahit kain lycra, ak terpaksa beli satin. Tapi bidang 60". Pergi nagoya dengan kiwan, pening2 nak carik warne ape. AHHHHH! tak suke beli kain. Skali amik merah. Bila da balik dah anta kat tukang jahit, eyhhhh! cam malu jer nak pakai nanti...

actually, masa tempah tuh aku cakap nak ala-ala dress kembang. Pastu aku cakap aku nak beading kat lace.


Sekali menghampa kan, sebab baju aku rak seperti yang digambarkan. Lace tak di potong elok, beading takde. Baju sangan besar dekat aku. Price, upah jahit sahaja RM 180. pfffttttt~ semua orang yang tengok tak puas hati. suruh hantar balik. Nak nangis masa tuh. Sebab tak reti nak komplen. Pastu mujur adee ibu yang fleksible. Ibu yang alter baju balik. Tak fit, tapi ngam la dengan badan. 

eyh thx kat jiran jiran yang super baik hati plus comel. Sebab setiap malam datang umah tolong wat pelamin kite.. semua last minit. Sewa step, pemaidani putih, bunga 4 pasu, pastu tempat duduk tilam tuh RM 95. 

Walauapa pun thx thx thx! kat kengkawan sbb datang rai kan. Dari Puncak alam.. huaaaaa~ terharu bai! Aku rasa macam kahwen plak. Sebab kawan ak kata, ni baru tunang kalau kahwen tak tahu la cammane. 




*mereka yang dari puncak alam


*menyorokkan selipar putih


*cantik tak. drang-dorang ni kata view cantik. Belakang tuh kubur


*ni BFF masa sek. thx awak!


*ni artis cantik yang keletihan dengan seorang peminat lelaki



*my beloved ibu!





*EYH bakal ketua wanita umno~ muhahahaha!


*ni la pelamin simple iolss yang sgt cantik~


*ehemmmm~ 


*nampak tak wajah keibuan iolss?? nampak ke tdk~

*walaupun iolss minum AW, warna kulit iolss bkn kaler tuh tau.. tuh flashh


*kuruihhh jugak aku kan kan kan.. HAHA


*asyek gambar die jer.. 


*patut la abang sase selalu panggil iolss cantik.. pfftttt


*sumpah! aku rasa macam artis jup.. hmm~ nak tunang lagi buleh?



*walaupun gegar, aku tetap rase gambar ni cantik





*ni la si gojes dan si cantik


*HAHAHAHA! aku dah nampak dah saper lagi putih..









Hmmmm~ 
abang sase: nanti dah kahwen nak panggil syg ke mama ke ibu ke?
si cantik: panggil cantik jerrrrr~

abang sase: nanti mak nak panggil syg ape?
si comel: ayuuuuuuuuuuu~


Muhahahahaha! 
Post a Comment