Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Saturday, October 13, 2012

Venus Angelic


assalamualaikum dan selamat pagi! Hello my dolly molly inky pinky cotton candy clouds! Korang Sihat? ofcuz la sihat kan, hari ni hari AHAD. TODAY  IS SUNDAY DAY!!!!!! hari favvy semua orang yang da bekerja. But, hari yang mengacau mood budak sekolah. yelaaaa, esokkan isnin. Ade perhimpunan. so, siapa yang tak basuh basuh kasut lagi, pergi laaaaa basuh. Malas basuh tak per. Ada cara lain. Kau pergi sembur minyak wangi, downy kerr or whatever! HAHAAAHHaHA! 



Tajuk utama kita ari ni VENUS ANGELIC. Kenal tak? kenal? TAK??? Shes not a singer or actress or fashion designer. But shes a blogger, youtuber , and shes someone who crazy with kawaii stuff or all bout japanesse. Her blog and  her youtube channel more talking bout japanesse stuff , make up and all bout girl stuff. Hehhhh, Shes talking and walking like a dolly live. 

Umur Venus baru sahaja mencecah errr... kira sendiri. Die lahir 8/feb/1997. Nak bagi hadiah kat dia boleh post ke alamat rumah aku. Murah sikit. Sebab die ni duk kat LONDON! Mahal tau tiket kapal terbang. baik post kat aku, perak jer. Dalam malaysia lagi.


korang boleh search youtube channel, twitter and facebook die just taip VENUS ANGELIC. Suara die yang ke-anakpatung-an tu, telah di parody atau di nganjing kan oleh pembuli youtube. HOHO! adat lettewwww , asal femes sikit, mesti ade pendengki rite. Aku layan jer youtube die, tapi nak follow ikut tips die tuh.. INGAT AKU RAJIN? Hahaha! 



ini gambar semasa die buat video macam mana nak kelihatan seperti LELAKI. ok.. mungkin berguna buat mereka yang.. OK next!



ini, rambut baru beliau dalam 2 bulan ni. Dari blond panjang, die berani mati short kan rambut. Kalau ibu aku, mesti kata 
"Jangan Mengada-ngada!"

HOHO! ok... 
bye2! 

Post a Comment