Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Saturday, October 13, 2012

Selamat Bertunang


Hamboi aku posing... berangan jup. Dah lama tak bergambar. EYHHH!!!?

actually, semalam jiran baru aku nak bertunang Dia baru jer berpindah masuk ker rumah arwah atok. Jadi ibu amik kesempatan itu jugak buat kenduri arwah.. :'( Dan sebenarnya, aku dah tak masuk rumah arwah since bulan 1. Sebab, setiap kali masuk, airmata aku nangis. Aku tak pernah lupa saat akhir arwah. how i miss him badly 

DANNNNNN~

12/10/2012.. SELAMAT BERTUNANG, Jiran Baru. HOHO! Actually she's my cousin.. Tapi sepupu jauh la. Tapi lagi die panggil aku Acik Nabila. OMGGG!!! 1st time orang panggil aku cam tuh, even umur die lsebaya aku. Ala, bukan masalah apa pun. Tapi serius seronok plak bila dengar orang panggil kita acik. HIKHIKHIK! macam da kahwen and ada anak. :)

OK! ekin, TAHNIAH! semoga hubungan ni berpanjangan dan berkekalan hingga akhir hayat. insyaallah! AMinnnnnn~ aminnnnn~ semoga jugak acik bakal ikut langkah ekin tak lama lagi AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN~ 1000x
HAHAHAHAHHA!




and ini la future hubby ikin. errrr... SORRY tak tahu nama.


dan ini si montel a.k.a ENDANG! hahaha, anak angkat family ni.. shes cute and sangat kuat ckp.. 
shes calling my dad as atok and my mom as opah. me? mujur panggil kakak..
"kakak, jom bagi keli makan. " SANGAT comel~



walauapa pun, gambar aku tetap jadi keutamaan.
sekian TERIMA KASIH
Post a Comment