Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Tuesday, June 11, 2013

GIVEAWAY BODY MIST FROM BELLONISTA BEAUTY!


hye2~ lambai lambai tangan!

Again~ BELLONISTA BEAUTY ingin lancarkan 2 benda malam ni..



1) produk baru BBD. BLINQ BEAUTY DRINK. (nanti aku update)

2) GIVEAWAY! kali ni 2 orang pemenang bakal di pilih. Dan bakal memenangi  VICTORIA SECRET BODY MIST FROM DUBAI.. 


seperti biasa, ade 2 cara. Sama ade update entry atau join di FB dengan share gambar yang dipostkan oleh bellonista beauty 


APA SYARAT UNTUK BLOGGER?
 1)share gambar di bawah, serta link kan ke entry ni..



2) Like page BELLONISTA BEAUTY
3) Tag kan kepada 3 orang blogger.
4) Sila jawab 2 soklan di bawah..



     - Kenapa korang join GA ni?

     - Apakah impian korang?

5) tinggalkan link korang di bahgian komen atau pm aku link korang di page BELLONISTA BEAUTY jika tak boleh komen.


SYARAT untuk mereka yang nak join di FB, korang boleh tengok update di page BELLONISTA BEAUTY k..


GA ni tamat pada 11/6/2013 jam 11.59 pm. 
Nama pemenang akan di senaraikan pada 12/6/2013 (jika tiada ape yang menghalang).

Post a Comment