Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Sunday, June 30, 2013

duta BLINQ BEAUTY DRINK

kengkorang dah tahu siapa duta blinq beauty drink? hihihi! cantik manis orangnya. Tak tahu nak cakap manis macam aku ke, cantik macan aku. *trolleyes JOM tengok siapa kah orang yang lebih cantik sikit dari aku tuh.




manis tak kak diana minum.?? aku kalau minum macam tuh la, siap bersimpuh lagi. Aku nak tunjuk dekat korang pengiraan yang istimewa, dan ini jugak jawapan kenapa aku kata BLINQ BEAUTY DRINK istimewa.

"kira-kira untuk kecantikan+langsing+sihat.

Nak cantih putih gebu ☛ Beli supplemen gebu gebas + - RM 120

Nak kurus,langsing,slim ☛ Beli losyen RM 50 + Supplemen kurus RM 50

Nak sihat bebas anti kanser ☛ Beli supplemen darah tinggi, kencing manis, kebas tangan, RM 75


Jumlah cantik RM 120 + langsing RM 50 + Sihat RM 75 ☛ JUMLAH RM 245


Jadi, kenapa rasa mahal dengan RM 150 sm ss coz hanya dengan Blinq, anda jimat dan berbaloi- baloi 

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 dan siap free slimming losyen @ nano serum "

Dulu aku pernah kata, setiap pembelian BBD krang akan dapat slimming lotion kan kan kan. no no no! sekarang ni hq telah mengeluarkan satu lagi freegift yang diberi nama BLINQ NANO SERUM. Kalau korang beli sati BBD, korang akan dapat either BNS atau BSL. Kalau beli 2 kotak, korang akan dapat satu BNS dan satu lagi BSL, Paham tak? HAHA~

*kandungan didalam slimming lotion

*manfaat menggunakan BNS

*ini bentuk BNS.

sekotak= RM 150
2kotak= Sila msj/whatsapp aku yer

Dengan aku, korang boleh order, 2 kotak Hantar tempat asing asing pon tak pe. Eyh! paham tak? camni, kata ko nak order. Sekotak RM 150 kan. Aku jual 2kotak dengan harga istimewa. Korang cari lagi sorang member untuk beli. Dalam satu order, 2 kotak, korang dapat harga istimewa.

whatsapp/mesej 0174040765

Post a Comment