Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Saturday, December 8, 2012

Segmen Aziera Adenan

Tadi masa aku blogwalking jejalan cari ilmu, terjumpa satu segmen ni. Segmen Aziera Adenan! *klik link ni woi!* nak join, segmen ni ade syarat tau. 

"
  1. Follow blog Aziera ni.
  2. Like ini
  3. Follow Aziera
     *bagi yang ada acc twitter sahaja :)
  4. Buat satu entry bertajuk 'Aziera Adenan's Segmen'
  5. Sertakan soalan saya dan jawapan korang dekat entry tu
  6. Sudah siap? Hantar link entry anda di ruang comment entry ini "

*mintak maap terpaksa copy*

1. done
2. tak boleh! sbb aku deacctive fb
3.done
4. in process
5. in process
6. soon.

        SEGMEN INI BERLANGSUNG DARI 3 DISEMBER - 23 DISEMBER

antara soklan dari adik aziera adenan.

  1. Nama: Nama kita ANURHASNATUL NABILA BT ABDUL RZAK. Panggil jer SiCOMEL    *ok! muntah!!*  
  2. Umur: umur kita baru 15 tahun.. pada tahun 2005
  3. Tarikh lahir: 17/10/199*. Nak post adiah birthday ea? kita email alamat nak????
  4. Sekolah: SMK SAYONG.
  5. Hobi: masa kita banyak tido jer kita ase..
  6. Bakat lain: BAKAT? menyanyi, memasak, menari, menjahit, melukis *ok tipu!* menipu kot bakat yang ade.
  7. Personaliti: mereka yang selisih dngan aku mesti pandang seribu kali *muntah satu baldi*
  8. Warna kegemaran: colour pelangi! santeq kannnnn~
  9. Makanan kegemaran: huhh? macam banyak.. ok KEK!
  10. Minuman kegemaran: huh? macam banyak jugak.. ok air bersumber caffeine
  11. Nombor kegemaran: 7!!
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: bila sy rileks, kgkawan sibuk study. 
  13. Mood anda ketika ini: happy + bahagia
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: ceytttt~Hati kita serupa batu kot. errr kabhi kushi kabhi gham. 
  15. Harapan masa depan: semoga sy ada anak yang soleh dan solehah. *ape jeling2*
  16. Nama kawan baik anda: ramai nau! MASWANI! die baik plus gojes!
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: single.. yeahhhh! tapi insyaallah future wife pada en senior!
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: finish my study! 
  19. Haiwan kegemaran: ULAR! *troll eyes lelaju* kucing errrr
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: MECCA
  21. Siapakah idola anda: hmm? tak nampak bayang melain kan nabi muhammad s.a.w
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: LANGKAWI! serius~
  23. Adakah anda takut pada hantu: TAK OK! tp.. errrr!
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: hari ni? NIA! 
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: ke mecca bawak satu family. then, derma sikit ker palestin. sehabis nyer, bukak perniagaan. 10 % dr keuntungan derma lagi.. 
Post a Comment