Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Wednesday, April 24, 2013

perfume dari dubai

ASSALAMUALAIKUM dan selamat petang
hye uolls,
For yur information mak jemah, iolls baru jer berjinak-jinak dengan dunia perniagaan ni.. Tak ah berjinak lagi sangat kan.. Tengah baru nak belai belai. Macam belai kucing. Iolls namakan perniagaan iols ni dengan nama DIORY_AZ. Boeh cari di instagram. Kenapa nama ceggitu? 'DIORY' tuh datang dari word DIOR. Ni pangilan iolls dengan Gadis gadis kesayangan iolls,  'AZ' pulak datang nyer dari nama orang yang memberi iolls modal, waktu memula nak meniaga.

WOI! citer aper ni

proceed proceed

kali ni iolls menjalankan PROMOTION! PROMOTION untuk jeng jeng jenggggg~


BODY MIST VICTORIA SECRET SECRET CHARM
250ML
RM40 INCUDED POSTAGE

BODY MIST VICTORIA SECRET ENDLESS LOVE
250ML
RM 40 INCUDED POSTAGE

BODY MIST VICTORIA SECRET SEDUCTION
250ML
RM40 INCUDED POSTAGE

BODY MIST VICTORIA SECRET BERRY KISS
250ML
RM40 INCLUDED POSTAGE

BODY MIST VICTORIA SECRET SWEET DAYDREAM
250ML
RM40 INCLUDED POSTAGE

^^ KAMI TENGAH MELANCARKAN PROMOTION DI MANA, BELI 2 BOTOL vs DENGAN 
     HARGA RM70 TERMASUK POSTAGE^^

SEPHORA PERFUME FROM DUBAI


TERDAPAT 3 JENIS.
50ML
RM 40 INCLUDED POSTAGE


*gambar yang di google


PARIS HILTON, ESCADA MOON SPARKE, BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY
100ML
RM 48 INCLUDED POSTAGE

^^PROMOTION  BELI 2 BOTOL SEPHORA PERFUME DENGAN HARGA RM80 INCUDED POSTAGE KECUALI DKNY^^

Tentang Sephora perfume dari dubai.

SEPHORA PERFUME:
1) kotak, botol, dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 90% kecuali material yang digunakan berlainan sedikit.
2) ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di dubai TETAPI pati asal perfume ini datang dari negara asal, CUMA ia dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan. OLEH Itu bau nya tetap sama. 
3) 90% original 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza. 
4) not long lasting as original. Lebih kurang 4-12jam di aircond dan suhu bilik. Adakala sehingga 24 jam bergantung padi si pemakai. 
5) sebenarnye ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama, ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adlh berbeza.

BAGAIMANA NAK BELI?
WHATSAPP OR MESEJ ME AT 0195143934
Post a Comment