Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Thursday, August 23, 2012

Siapakah Cik TOM?


siapakah cik tom wahai blogger semua?
korang kenal tak saper die?
jiran aku pon ade gak nama cik tom. Tapi rase nyer jiran aku tuh tak main blog2 ni.. erkkk! siapa die woi?

cik tom tom bak ker?
cik teTOMei ker?
cik TOMei ker
huhu!

actually kite pon tak kenal siapa cik tom ni.. tadi, baru 10 minit yang lalu. kita g jejalan kat blog blog siapa pun kita tak kenal, sekali ternampak CIK TOM kat shoutbox. EYH! click2!

oooooo!! cik tom ni gadis tomato. kreatif!

entry die paling atas, die post pasal die nak buat giveaway ke2. kita tak pernah sertai mana2 giveaway dengan blog baru ni. jadi ape lg, dengan rasa mengantuk kita taip la jugak..

nak masuk pertandingan ni ada 7 syarat. uhh~! macam nak pinang puteri gunung ledang.. KIHKIHKIH! ampun! syarat2 nyer adalah.... jeng jeng jenggggg! (copy jer ler dr blog cik tom senang citer)

1. Wajib buat satu post entri berkaitan giveaways ini untuk melayakkan penyertaan anda. Tajuk entri adalah bebas.

2. Dalam entri, sila nyatakan dari mana permulaan korang kenal blog ciktom samaada blogwalking, google search, first time kenal untuk join giveaways ataupun mana2 je.

3. Nyatakan artikel mana yang terbaik di blog anda sendiri (blog peserta) berserta link dan sebab kenapa korang suka artikel tersebut. Buat seperti promosi artikel terbaik blog anda ye.

4. Tidak dibenarkan guna blog contest. Entri mesti dibuat di blog utama.

5. Tarikh tutup giveaway ialah 31 OGOS 2012 dan mungkin lagi awal bergantung pada budi bicara cik tom.

6. Penaja boleh turut serta dalam giveaway ini tapi pihak penganjur iaitu cik tom dilarang sama sekali. hehe…

7. Setiap penyertaan perlu masukkan di akhir artikel; “Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak Mahh, Dania Eryati,Onlajer, Nazri, Hatiputera, Eiela, Rina Avail, Akhiyy,Hafizul, Puanbee dan KeretaHitam.”

so, cik tom.. kite kenal cik baru jerrrrrrr 15 minit. itu pun kebetulan cik, saya jmp cik dekat shoutbox saper tadi. and, kalau cik datang melawat blog kita, cik mesti boleh cam kan kan kan kite baru buat blog ni.. jadiiiiii, dengan ini syarat no 3 cik tuh, saya boleh kata saya suka artikel "LEE CHONG WEI IS MALAYSIAN'S HERO"! YEAHHHHH!!!!! UItm DIHATIKU,chong wei di hati! walaupun ia tak mendapat statistik tertinggi dlm blog saya, tapi sy suka lah. jd suka ati la kan, sy nak suka yang mana... kenapa saya suka artikel ini, sbb sebenarnye saya tak suka sukan. tapi ketika perlawanan ni di adakan, saya menonton nye. Dan tanpa di sedari, saya menonton nyer dengan kusyuk dan menitiskan air mata ketika kekalahan berlaku. walauapapun, "dato, gua bangga dengan u dato. U re the best!!!!!'

*scroll scroll bawah

hadiah-hadiah nyer.. jeng jeng jeng!!!!

1. Post entri paling menarik dan kreatif- RM50 + keychain handmade+ 2 brooch x 1 pemenang

2. Cabutan pertama- RM30 x 1 pemenang

3. Cabutan kedua, ketiga- RM20 x 2 pemenang

4. Cabutan keempat- shawl + 2 brooch handmade + keychain handmade x 1 pemenang

5. Cabutan ke 5, 6, 7- sepasang brooch handmade+ keychain handmade+ pendrive case handmade+ hp strap handmade x 3 pemenang

6. Cabutan ke 8, 9 - Original Laptop Sleeve Case Berjenama Esprit x 2 pemenang

7. Cabutan ke 10- Perfume + Bracelet x 1 pemenang

8. Cabutan ke 11- Minuman Fiber – Green Fit x 1 pemenang

9. Cabutan ke 12, 13, 14, 15, 16- RM10+ shawl+ inner x 5 pemenang

10. Cabutan ke 17, 18, 19 dan 20- RM10 x 4 pemenang


menarik weyhhhh! errr cik tom, boleh tak saya nak menang numb 1?

~TAMMAT~


p/s ciktom, cheq mintak ampun nah kalau ade salah silap. tapi nak numb 1 tuh mmg xde silap la. mmg cheq nak. HAHAHAH! gurau2! selamat ari raya...


Post a Comment