Tabung sumbangan

layout

si CANTIK & si HENSEM

nuff

Jom Klik


Get this widget here

Tuesday, February 18, 2014

BLINQ BEAUTY DRINK

Punya lahhhhhhh lama iollss tak update blog. Mintak maaf lah busy bebenor. 

Bulan 5 busy dengan iollss tunang pastu abg kahwen --> bulan 8 iolls kerja dekat retail pharmacy --> bulan 8 juga iollss berjuang di PLKN Desa Rimba --> Bulan 12 kerja di penang..

sekarang iolls da free dari kerja busy plak buat persiapan my big big dayyy!! 

Tadi tergerak hati bukak blog tengok view iolss yang semalam. Perghhhhhh~  ramai gak survey pasal BLINQ BEAUTY DRINK. ingatkan dah tak de orang ingat.. kihkihkih. ok! again iolls tell uollssss nyah pasal BBD

+


♥♥ TERUJA KULIT GEBU, BEBAS JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI?
♥♥ TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
♥♥ TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT 

SEKALIGUS! 

KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran, yg nak maintain berat badan ideal & yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...

JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!


KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?

✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!
✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!
✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!
✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!
✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!


Apakah Blinq Beauty Drink 3 dalam 1?

1. Kecantikkan : 

- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.


Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :

- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"
--------------------------------------------------------------

Kini, BlinQ menjadi rebutan dan fenomena baru pengamal collagen yang ingin kulit kekal cantik, sihat, cerah malah keistimewaan BlinQ Beauty Drink yang mampu mengekalkan kesihatan dalaman anda!!



PRICE? HARGA?

1kotak 30 sachet RM 140
2kotak 60 sachet rm 265

*free postage peninsular.

add rm 10 untuk sabah dan sarawak
*juga free sabun pembakar lemak yang gambar atas tu. dah takde yer slimming lotion, serum, pencuci muka tuh.

whatsapp i segera di 0175014912
atau wechat on 'nabilajer'
Post a Comment